Álláshirdetés
Hírek
Rólunk
Letöltések
Kereskedelem
Termelés
Közbeszerzés
Kapcsolat
Pályázat :TÁMOP-6.1.2/A-09/1-2010-0766
ISKOLATEJ PROGRAM
AKCIÓK
ASZF
Adatvédelem
 

 

 

 

Megnyitott új mintaboltunk!

Hatalmas választékkal várjuk Önöket a Hadnagy u. 11 szám alatt

ÚJ TERMÉKCSALÁD

JOGOPRIMA krémjoghurtok

 

 

A folyamatosan bővülő kínálat mellett minden hónapban AKCIÓKKAL kedveskedünk vevőinknek, amelyeket ITT tekinthetnek meg.

" EGER TELEVÍZIÓ: "Jól működő vállalkozások nélkül nincs jól működő hatóság és elégedett fogyasztók nélkül nincs jól működő piacgazdaság- ezt mondja a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság főigazgatója. Ezt felismerve Járási Fogyasztóvédelmi Napok címmel országos programsorozatot indított a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság annak érdekében, hogy első kézből tájékoztassa a járási hivatalok vezetőit, munkatársait és a helyi vállalkozások képviselőit a legfonsabb fogyasztóvédelmi szabályokról, az érdekérvényesítési lehetőségekről. Az Egerben tartott nyitórendezvényen átadták a Fogyasztóbarát Vállalkozás díját, és értékelték a pozitív listás vállalkozások képviselőit is."

2015-03-13

Már 20 éve Egertej Kft néven működünk:

 

( Forrás: TV Eger: 2014-05-05-i adásból)

 

 

( Forrás: TV Eger )

 

Új termékeink:

RÉTEGES JOGHURT:

MÁTRAFÖL : 850 gr-os vödrös, 315 g-os poharas, 150 gr-os poharas kiszerelésben, 400 ml-es csokoládés tej, 0,2 l poharas csokoládés tej

 

 

 

 

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY( 2013.09.30.)


"Újszerű biotechnológiai eljárásokra és egyedi hatóanyag kombinációkra épülő prebiotikus élelmiszertermékek és specifikus, mikrokapszulázási eljárásokat alkalmazó technológiai körülmények kidolgozása"

GOP-1.3.1-11/B-2011-0017

Innovatív termékek az Egertej Kft.-nél az Új Széchenyi Terv támogatásával

Az Egertej Kft. 35 493 553 millió forint összegű támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Keretében. A 93 854 201 millió forint összköltségvetésű kutatási program keretében új prebiotikus és szinbiotikus termékek kifejlesztését valósítják meg Egerben.

Az Egertej Kft. évek óta együttműködik az Egerfood Kft. munkatársaival új, korszerű, az egészség védelmét fokozottan szolgáló, ún. funkcionális termékek kifejlesztése terén. A projekt során olyan új termékek prototípusa kerül kifejlesztésre, melyekben a jótékony hatású probiotikus baktériumok szaporodását célzottan serkentő, ún. prebiotikus növényi eredetű anyagok szolgálják a fogyasztók egészségét. A fejlesztés a cég szokványos termékeinek (tej, tejföl, túró, joghurt, kefir) mindegyikére kiterjedve fogja szélesíteni az egészségtudatos fogyasztók számára rendelkezésre álló termékpalettát.

A K+F munkában az Egerfood Kft. mellett az Eger Innovations Nonprofit Kft. vesz részt fejlesztő partnerként. Ennek során a különböző prebiotikus anyagok bélmikrobákra gyakorolt hatása mellett azt is megvizsgálják, hogy a termékek fogyasztása milyen módon fejhet ki előnyös hatást a tápanyagok felszívását végző bélszövetekre és az abban végbemenő immunfolyamatokra. A probiotikus baktériumokat tartalmazó termékek kifejlesztésének megalapozására közel 100 baktérium izolátumból álló gyűjteményt hoznak létre, melyek legelőnyösebb élettani és technológiai tulajdonságokkal rendelkező tagjait széles körű vizsgálatokkal választják ki. A termékek későbbi gyártásához nélkülözhetetlen minőségbiztosítási eszközként használatos molekuláris biológiai próbákat is létre fognak hozni.

A fejlesztési munkát szolgálja az Egertej Kft-nél kialakított termékfejlesztési egység is, aminek munkáját egy tejpasztőrözést, ill. egy hűtve szárítást szolgáló, aprojekt keretében beszerzendő berendezés is.